julyspangenberg_edited.jpg

July Spangenberg

TRAJECT OP MAAT!

"In haar vitaliteitstraject adviseert en helpt Marlies mij met het opbouwen van een gezonde levensstijl en deze levensstijl ook na dit traject voort te zetten. Via beeldbellen heb ik mijn wens om zeker 13 kilo af te vallen kenbaar gemaakt."

Wanneer ik in het verleden probeerde af te vallen, zag ik dat altijd als een "levenslang" dieet. Marlies heeft mij doen inzien dat dat niet nodig is. Belangrijk is het om bewust te worden van mijn eetpatroon/voeding.

 

Nadenken over de dingen die ik puur uit gewoonte doe zoals dat het zo gezellig is aan het einde van de dag samen te genieten van een heerlijk wijntje, stukje kaas, nootjes.

 

Marlies heeft aangegeven dat ik hier nog steeds van kan blijven genieten, maar daarin vanaf nu balans vind.

Wij hebben samen besloten de aandacht, om mijn doel te bereiken, te richten op mijn conditie, vetverbranding en spieropbouw.

 

Door via een app mijn calorieën per dag bij te houden ben ik bewuster bezig met mijn voeding en weet ik wat ik nog wel of niet kan eten. Natuurlijk moet er ook gesport worden. Thuis probeer ik iedere dag oefeningen te doen.

 

Samen met Marlies heb ik naast online-sessies ook live/buiten-sessies. De online-sessies vinden plaats door middel van beeldbellen, om het verloop van mijn traject te evalueren.

Ik ben nu DRIE WEKEN onderweg en dankzij het enthousiasme en de goede begeleiding van Marlies, ben ik nu -1,5 kg afgevallen en heb -11,5 cm omvang verlies.

Naast de goede adviezen op gebied van mindset, voeding en beweging van Marlies en daarnaast het fun-element, ga ik nog gemotiveerder verder. Daardoor wordt het makkelijker om mijn doel te bereiken.

April 2020

MathewdeJong.jpg

Mathew de Jong 

DOEL GEHAALD!

"Na twee trajecten PT bij Marlies ben ik bijna 15 kilo kwijt geraakt en mis het niet ;)"


's Ochtends even rustig zitten en ontbijten geeft een goede start van de dag. Ik voel me dan al wakker wanneer ik de deur uit ga.
Eerder ontbeet ik vlug bij het aanrecht/op de fiets.

Vervolgens ervoor zorgen dat ik overdag genoeg eet, binnen mijn dagbehoefte (kcal) door het bijhouden van een app. Dat maakt dat je er automatisch mee bezig bent, met wat je eet.

Bij Marlies heb ik daardoor een goede verhouding mindset, voeding en sporten gekregen. Dat merkte ik bv als ik wat meer gestrest was en het afvallen dan wat minder vlot ging dan je wilde.


Na een sessie bij Marlies had ik dan weer een betere kijk op de dagelijkse dingen.


In mijn vorige review die hieronder staat was het nog erg wennen om het anders te doen. Nu gaat het meeste gewoon vanzelf, ben ik fitter en voel me goed. Je moet het uiteindelijk zelf willen, dan lukt het het beste.


Marlies super bedankt voor het resultaat.

Eerder traject:
Nadat ik al een tijdje bootcamp volgende bij Marlies merkte ik dat ik me beter kon bewegen. Zo ging het hard lopen beter en voelde ik me een stuk fitter.


Omdat ik me nog fitter wilde gaan voelen en aardig wat kilootjes kwijt wilde, ben ik een Personal Training traject bij Marlies gestart. Dit door middel van begeleiding in mindset, voeding en training. In het begin was het erg wennen om anders te gaan eten dan ik al jaren gewend was te doen.


Maar naar mate ik langer bezig ben en het resultaat er duidelijk is voel ik me veel fitter en raak veel vet kwijt.

Net op wintersport geweest en (waar dat voorheen wel zo was) geen dag spierpijn gehad! Elke week wegen geeft een extra stimulans om veel slechte gewoontes te laten en betere aan te leren.

Bij Marlies kun je altijd aangeven wat je nog zou willen en dan komt ze altijd met een optie die je goed kan toepassen.


Echt, maatwerk levert ze!

Mei 2020

Fotorecensie.jpg

Mevrouw Anoniem

"Marlies, sinds de start bij jou, ben ik in 8 weken -4kg kwijtgeraakt!


Ik voelde me, zoals je weet, niet meer zo fijn met mijn buik. Daar wilde ik graag wat afvallen en het is zo fijn dat dat lukt!


Trainen is erg lekker en voelt goed.
Het geeft mij rust dat dat niet elke dag hoeft en ik toch resultaat bereik voor mijn doelen.


Daarnaast geeft het me vertrouwen dat het mogelijk is om af te vallen zonder jezelf uit te hongeren en nog steeds te genieten van lekkere dingen.

HET ALLERBELANGRIJKSTE:
Het maakt me trots, ik voel me mooier, fitter en lekker in mijn vel."

Juni 2020

Bea_edited_edited.jpg

Bea van Oosterom-Reijmerink

Per september 2019 volg ik bootcamp lessen bij SPANG Sports & Vitality onder leiding van Marlies.


Ik zocht een sport met een combinatie van spierversterking en conditieopbouw. Ik word vrolijk van sporten in de natuur en na de les dat zalige gevoel van energie en ontspanning. En natuurlijk dat je merkt dat je lijf sterker wordt.

De bootcamplessen worden gegeven op dinsdagvond en op vrijdagochtend. Met onregelmatigheid in mijn werk is dat ideaal.


Marlies geeft bootcamp in kleine groepen hierdoor is er voldoende aandacht. Ze let op je houding en corrigeert je waar nodig. Ze geeft op een enthousiaste manier les, ze motiveert je en daagt je uit om je grenzen op te zoeken en toch even te overschrijden. Dat had ik nodig.


Het is steeds weer een verrassing wat we die ochtend/ avond gaan doen en welke obstakels er overwonnen gaan worden (fysiek en mentaal) in het bos of in de wijk. Iedereen kan op zijn/haar niveau de bootcamp volgen, als het nodig is help je ook elkaar om je grenzen te verleggen.

Januari 2020