marliesspangenberg.jpg

Even voorstellen...

Mijn naam is Marlies Spangenberg, woonachtig in de regio Utrecht en jouw Vitaliteitscoach & Personal Trainer.

Al sinds mijn kindertijd heb ik een passie voor bewegen en sport.  In de loop van de tijd zijn daar Voeding en Mindset bij gekomen.

 

Ruim 12 jaar geleden (2007) ben ik gestart als groepsles instructeur bij diverse

sportscholen en fitnesscentra.

 

In 2009 kwam daar Mindset bij en met mijn expertise ben ik me vanaf 2012 gaan richten op Voeding en Coaching. In 2013 ben ik gestart als Vitaliteitscoach en Personal Trainer.

Mijn specialisatie is maatwerk, niemand is namelijk hetzelfde.  Met persoonlijke aandacht bereik je eenmaal meer resultaat.

 

 

Het is mijn missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. 

In mijn trajecten is Mindset het uitgangspunt om te starten. Niemand is hetzelfde. Daarnaast wil iedereen graag gezien en gehoord worden. Daarom bereik je met persoonlijke aandacht beter resultaat.

Geen traject is hetzelfde. Een goede communicatie en echte connectie is erg belangrijk in coachingsgesprekken. Mijn vaardigheid luisteren heb ik hierin kunnen ontwikkelen. 

Mijn specialiteit is het leveren van maatwerk. Hierdoor kan ik zorgen dat je de benodigde resultaten behaalt en boven jezelf uitstijgt. 

Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaringen tijdens het begeleiden van verschillende mensen, het opdoen van kennis bij meerdere (business) coaches en diverse opleidingen zoals NLP en de toepassing ervan. Met deze combinatie zorg ik voor aanbod en kwaliteit op maat.

Door de combinatie van het begeleiden van mensen, mijn persoonlijke ervaringen en opleidingen heb ik inzicht gekregen in wat er nodig is om goed in je te vel zitten en de beste versie van jezelf te worden.

Jezelf bekijken door een andere bril levert waardevolle inzichten op waar je je leven lang iets aan hebt. Dat kan spannend zijn, maar met alleen denken verander je je gedrag niet. Doe anders, ga op zoek naar mogelijkheden en durf. 

Samen gaan we in het traject op zoek naar wat dat voor jou is. 

Altijd vanuit vertrouwen, veiligheid, integriteit en fun! 

Contact